Novoline logotip

Novoline Daruvar

mehaničke brtve, bezazbestne pletenice, pneumatika, industrijske armature i hidraulika

+385 (43) 331 315

NovolineNovoline Daruvar d.o.o. posluje od 1993. godine većim dijelom baveći se mehaničkim brtvama. Naši stručnjaci ustanju su ponuditi vam rješenje bilo kojeg problema brtvljenja vaših crpki, kompresora, mješalica, reaktora i druge rotacione opreme.

U suradnji s našim partnerom VULCAN ENGINEERING Ltd iz Sheffielda nudimo suradnju na području mehaničkih brtvi, dok s firmama STASTO ING. STOCKER i BRUNNBAUER-ARMATUREN nudimo suradnju na području pneumatike, industrijskih armatura i hidraulike.

Možemo ponuditi kartridž mehaničke brtve kompanije ANGA za zahtjevnije medije, visoke temperature i tlakove.

Sa našim najnovijim partnerom, firmom TEADIT INTERNATIONAL iz Austrije u mogućnosti smo ponuditi bezazbestne pletenice za razne primjene, spirometalne brtve, metaloplastične brtve, statičke brtve u pločama i rezane, ekspandirani teflon u pločama i trakama, prešane grafitne prstene, alate za rezanje pletenica i ravnih brtvi (klingerit), razne alate za izvlačenje pletenice iz kućišta.

Vršimo servisiranje mehaničkih brtvila u vlastitoj radionici i vlastitom opremom, kao i isporuku ili izradu rezervnih dijelova iz grafita, metala, keramike, silicijum karbida i volfram karbida.

Uz servisiranje mehaničkih brtvila gotovo svih proizvođača, izrađujemo mehanička brtvila po posebnim zahtjevima korisnika u papirnoj, kemijskoj, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji.

Jedini smo u mogućnosti ponuditi direktnu zamjenu za mehaničke brtve ugrađene u pumpe Flygt, Fristam, Alfa Laval, Grundfos, Hilge i ABS.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.